19 Aralık 2018 Çarşamba

Gül Suyunun Cilde Faydaları ve Kullanım Önerileri

Merhaba Hanımlar,

Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim. Bugün sizlere temiz içerikli doğal bakım ürünlerinden biri olan gül suyundan bahsedeceğim. Gül suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Öncelikle gül suyunun cilde faydaları nedir ondan bahsedeceğim. Daha sonra sizlere kullanım önerilerini anlatacağım.
Gül suyu her cilt tipinin kullanabileceği doğal içerikli bir bakım ürünüdür. Hem karma, hem yağlı hem de kuru cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir.

Gülşah Gül Suyu
Gülşah Gül Suyu

Düzenli kullanım da gül suyu ciltteki fazla yağı dengeler,
Cildinizi yumuşak ve nemli yapar,
Gül suyu bakteri oluşumunu engeller,
Özellikle hassas ciltliler için güzel bir toniktir,
Ciltteki kızarıklıkları yatıştırır,
Ciltte oluşan kuruluğu ve kaşıntıyı giderir,
Gözeneklerin sıkılaşmasını ve temiz kalmasını sağlar,
Ciltte oluşan fazla kiri ve yağı temizler,
Cildin zamanla rengini açar ve daha sağlıklı görünen bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

Gülşah Gül Suyu
Gülşah Gül Suyu

Gül suyunun diğer faydaları;

Enfeksiyon oluşumunu engeller ve dişi parlatır,
Saçları yumuşatır, parlatır ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Sizlere Gülşah markasının gül suyunu önerebilirim. Gül suyunu ben nasıl kullanıyorum?


Gül Suyunun Kullanım Alanları ve Önerileri Nelerdir? 


Gül suyunu tonik olarak kullanabilirsiniz. Buzdolabında saklayarak muhafaza edebilirsiniz. Pamuğa bir miktar dökerek tüm yüzünüzü silebilirsiniz. Gül suyunun hem sıkılaştırıcı özelliği hem de soğuğun etkisiyle gözenekleriniz için güzel bir etkisi var. Yağ ve kir oluşumunu engellerken aynı zamanda gözeneklerinizi sıkılaştırır.

Makyaj yapmadan önce cilde uygulandığında makyajın daha pürüzsüz görünmesini sağlar, kızarıklıkları giderir ve cildi yatıştırır.

Gül suyunu makyaj sonrası sprey gibi cildinize püskürtebilir, bu sayede makyajınız cildinizle bütünleşir ve daha sağlıklı bir cilt elde edebilirsiniz.

Gülşah Gül Suyu
Gülşah Gül Suyu

Doğal gül suyu ile yapacağınız ağız gargarası ile hem ağız kokusundan kurtulabilir hem de dişleriniz daha parlak olacaktır.

Fön sonrası saçlarınız elektrikleniyorsa püskürteceğiniz gül suyu ile saçlarınızın elektriklenmesini kontrol altına alabilir ve saçlarınızın daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kullandığınız saç maskesinin içine biraz gül suyu ekleyerek maskenin etkilerini arttırabilir ve saçlarınızın daha çabuk uzamasına yardımcı olabilirsiniz.

Toz kil ile gül suyunu karıştırarak güzel bir arındırıcı maske elde edebilirsiniz.

Gül suyunun en sevdiğim özelliğine gelecek olursam, gül suyu cildi canlandırıyor, cildin rengini açıyor, cildin rengini eşitliyor, kızarıklıkları gideriyor ve cildi yatıştırıyor. Tabi ki düzenli kullanım da bu etkileri görebiliyorsunuz.

Bildiğiniz üzere gül suyunun kullanım alanları oldukça fazla. Benim her zaman kullandığım, kendisine kefil olduğum, bittikçe aldığım doğal güzellik ürünü gül suyu kesinlikle! Gül suyunu özellikle tonik olarak kullanmanızı öneriyorum.

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Gül suyu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizler de kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi marka gül suyunu önerirsiniz? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. 😊 Bir sonraki yazım da görüşmek üzere…
 Sağlıcakla Kalın. 😊 Makyajlı Günler Dilerim. 😊

2 yorum: